Uitslag GKB Verrassingskoers rit 4

Dinsdag 27 augustus 2024
De laatste GKB Verrassingskoers is verreden, de strijd om de Gérard Kocken Bokaal 2024 is gestreden en de laatste dagwinnaar is bekend. 

Afgelopen donderdag werd de laatste GKB rit van 2024 verreden. 22 deelnemers aan het vertrek voor een individuele rit, waaronder ook enkele WTC-ers (erg leuk!). De te rijden route was 47,9 km..., tenminste als je de pijlen volgde. De route voerde dan NIET door St. Anthonis, maar door de kop van noord-limburg.
Onderweg nog wel wat uitdagingen zoals een gesloten spoorwegovergang, lekke banden, gelijksoortige gele pijlen (??) en allerlei andere smoesjes.
Gelukkig had rond 20.15u iedereen het terras van Pub Esser bereikt. Daar moest nog een eindopdracht vervuld worden. Gérard had zijn snoeppot leeg gegeten en er zijn hele voorraad spaaknippels ingekiept. Aan de deelnemers de uitdaging om te raden hoeveel nippels er in de pot zaten. Dit om bonuspunten te verdienen voor de einduitslag van het GKB klassement.

De dagprijs van rit 4 ging naar Ramon Mols. Hij was onderweg drie keer verkeerd gereden, maar wist toch op 3 seconden van de streeftijd te finishen. Dat is de Verrassingskoers ten voeten uit. Proficiat Ramon!

De winnaar van het eindklassement wordt bekend gemaakt op de Algemene LedenVergadering in januari. Spannend....!

Toerclub op Strava

TOP
Land van Cuijk